HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

 

    İlimizi ve ilçemizi ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Gerze Belediye Spor hazırlıklarına dolu dizgin devam ediyor.

    Kamp süreci kapsamında hazırlık müsabakaları gerçekleştiren temsilcimiz son olarak ise BAL takımlarından Samsun Evci Spor ile karşılaştı.Müsabakayı özel kılan durumların başında ise Samsunspor ve Trabzonspor’un efsanelerinden Eski Milli Futbolcu Dobi Hasan lakaplı Hasan ŞENGÜN’ün misafir takımın Teknik Direktörlüğü’nü yapmasıydı.

    Belediye Başkanımız ve Gerze Belediye Spor’un Onursal Başkanı Cevat ŞENSOY’un da Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ ile takip ettiği müsabakada temsilcimiz hazır bir görüntü çizerken maçın 25.dakikasında Melih’in attığı şık golle takımımız ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

    İkinci yarıda ise tüm oyuncuların hazır olması için değişikliklerin sağlandığı müsabakada skor üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, dostluk kazandı.

    Karşılaşma hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız ve Gerze Belediye Spor’un Onursal Başkanı Cevat ŞENSOY; “Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.Takımımızın durumunu yakinen takip ediyoruz.Güzel bir arkadaşlık ortamı hakim durumda.İnşallah hedeflediğimiz başarılara ulaşarak Gerze tarihinde ilklere imza atmaya devam edeceğiz.”dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı