ARA SOKAKLAR ONARILIYOR

İlçemizde alt ve üst yapıda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Doğalgaz çalışmaları sonucu tahribata uğrayan ara sokaklarımızda da onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalara hız verilirken Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince onarım çalışmaları kapsamında Çarşı Mahallesi Zenginler Sitesi bölgesinde de çalışmalarda sona gelindi.

Tahribata uğrayan yollarda önceki aylarda malzeme serme çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz zemin etüt çalışmalarını tamamlamasının ardından da onarım çalışmalarına başlamıştı.Hızlı şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Alt ve üst yapıda çok önemli yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyor.Doğalgaz konusunda ilçe genelinin %78’lik kısmı tamamlanırken, oluşan tahribatı da gidermeye gayret gösteriyoruz.Bu kapsamda da ilçemizdeki ara sokaklarda dahi titiz bir çalışma yürüterek mağduriyeti gideriyoruz.İnşallah Covid-19 salgınından kurtularak yaz aylarında çalışmalarımızı tamamlamış şekilde Gerze’mizi  ziyaret eden vatandaşlarımıza güzel anılar bırakacağız.”dedi.