RAMAZAN PİDESİ DENETİMİ YAPILDI

RAMAZAN PİDESİ DENETİMİ YAPILDI

 

    Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipleri Ramazan pidesi denetimi yaptı.

    Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler denetimlerde, çalışanların hijyen koşullarına uyup uymadığını, gramaj, un depoları, hamur imalathaneleri ve pide yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadıklarını denetledi.

    Yapılan denetimlerde İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar hatırlatıldı. Ekmek satışlarında maske, bone ve eldiven takılması zorunluluğu ve Ramazan ayı boyunca fırınların iftara 1 saat kala üretimi durdurmaları gerektiği belirtildi.

    Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY; "Ramazan sofrasının olmazsa olmazı olan pidenin son derece hijyenik ve sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Tüm fırıncı arkadaşlarımıza gerek gramajda gerekse temizlik konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere korona virüs tedbirleri kapsamında Ramazan Ayı içinde bir dizi karar alındı. Fırıncı esnafımızı bu kurallara uymalarından dolayı da tebrik ediyorum" dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı