“SİZİN MUTLULUĞUNUZ, BİZİM ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ”

“SİZİN MUTLULUĞUNUZ, BİZİM ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ”

 

    Pandemi koşulları sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızı unutmayan Başkan ŞENSOY 3 günlük Dijital 23 Nisan Çocuk Festivaliyle miniklerimizin yüzünü güldürdü.

    İlk kez gerçekleşen dijital festivalde 21-22-23 Nisan tarihlerinde güldürürken öğreten çocuk tiyatrolarına miniklerimizin ilgisi yoğun olurken, velilerimizde anlamlı düşünceden dolayı teşekkürlerini iletti.

    Portakal Çocuk, Bizim Tomi ve Ceri ve Karagöz ile Trafik Kuralları Çocuk Tiyatroları gösterimine ilgi yoğun olurken, ailelerin çocuklarının mutluluğunu bizlerle paylaşması ise en güzel övünç kaynağımız oldu.

    Bu özel proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Yarınlarımızın umudu çocuklarımızın mutluluğu bizim için en anlamlı durumlardan birtanesi.Onların gülümsemesi, onların kendilerine ait olan bayramda mutlu olması en büyük övünç kaynağımız.Pandemi koşullarını fırsata çevirerek dijital ortamda da olsa yavrularımızı mutlu edebildik.Güldürürken eğiten özel gösterilerimizle binlerce ailenin evine konuk olduk.Çocuklarımızın mutluluğunu gördüğümüz fotoğraflar ise bizleri daha da mutlu etti.Her şey yarınlarımızın umudu çocuklarımız için.”dedi.

   Bu vesileyle TBMM’nin kuruluşunun 101.yıldönümü olan ve Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyoruz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı