DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TEKRAR BAŞLADI

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri’nde verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Bu kapsamda bir çok proje için ilçemizde çalışmalar başlarken, Başkan ŞENSOY doğalgaz hususunda da girişimlerinin meyvesini toplamaya başladı.

Göreve başladığı günden bu yana 30 km.doğalgaz çalışmasını ilçemizle buluşturan Başkan ŞENSOY, 26 Nisan 2021 tarihi itibariyle de 20 km.lik doğalgaz çalışmasının başladığını duyurdu.Böylelikle ilçe genelinin tam tamına %90’ı doğalgazla buluşmuş olup, toplamda 50 km.lik büyük bir yatırım da ilçemize kazandırılmış olacak.

Akmercan Bölge Müdürü Necmettin ERİKÇİ’nin de katıldığı kazı töreninde açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Seçim sürecinde Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım MAVİŞ’in de söz verdiği üzere Gerze’nin tamamını doğalgazla buluşturacağımızı belirtmiştik.2 yıllık süre içerisinde 30 km.lik doğalgaz çalışması ilçemizde tamamlanırken, bugün itibariyle de 20 km.lik doğalgaz çalışmasının ilk kazmasını vurduk.Böylelikle 50 km.lik doğalgaz hattını Gerze’mizle buluşturmuş olacağız.Bu çalışmayla birlikte Gerze’nin %90’ı doğalgaza kavuşacak olup hedefimiz ise 2021 yılı içerisinde Gerze’nin tamamını doğalgazla buluşturmak olacak.Yatırımlarımızın ilçemize kazandırılması hususunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’e, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, AKMERCAN Genel Müdürü Yunus KESGİN'e ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Sayın Cumhur KURT’a ilçem, şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.Bu müjdeli haber ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.