BAŞKAN ŞENSOY’DAN ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET

BAŞKAN ŞENSOY’DAN ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderme adına önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi.

    Bilindiği üzere değer yazısı almak isteyen vatandaşlar bu güne kadar Belediyemize gelerek işlemlerini hallederek Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde işlemlerini hallediyorlardı.

    Belediyemiz ile Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında vatandaşlarımız için önemli bir kolaylığı devreye sokan Başkan ŞENSOY artık değer yazısı için Belediyemize gelinmesine gerek olmadığını, Tapu ve Kadastro’dan direkt olarak işlemlerini sağlayabileceklerini belirtti.

    Hizmet hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Gayrimenkul satışları için Belediyemiz Emlak Servisi tarafından mükellef talebiyle istenilen değer yazıları Tapu Kadastro Müdürlüğü ve Belediyemiz arasında yapılan protokol gereği mükelleflerimiz satışı söz konusu olan gayrimenkulünün emlak borcunu ödemesi şartıyla Tapu dairelerinde değer yazısı gerekmeksizin işlem yapabileceklerdir.Böylelikle vatandaşlarımız işlerini tek bir noktadan rahatlıkla halledebilecekler.Yalnızca Köy Tapuları ve Hisseli Tapular için vatandaşlarımızın Belediyemize gelerek değer yazısı almaları gerekmektedir.”dedi.

 






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı