DOSTLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ

İlçe genelinde ve ilçemiz mücavir alan dışındaki dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda rutin olarak dostlarımızın bakımı sağlanıyor.

Gerze’nin yeşili ve mavisini geliştirmeye yönelik bir çok çalışmayı bizzat yürüten ve sokak hayvanları hususunda da aynı hassasiyeti gösteren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada;“İl Özel İdare ve Milli Parkların kontrolü altındaki alana giderek dostlarımızla bir araya geliyoruz. Sokak Hayvanlarına elimizden geldiğince hassasiyet gösterip gerek kendi bünyemizde gerekse doğal ortamlarında sahip çıkıyoruz.Sokak Hayvanları hususunda gerek ilçe genelinde gerekse ilçe mücavir alanı dışında elimizden geldiğince çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.” Dedi.