İNCE AİLESİNDEN ANLAMLI ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Bilindiği üzere hem gelecek nesillerimize nefes olmak hem de ebediyete uğurladığımız yakınlarımızın ismini yaşatmak amacıyla Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından hayata geçirilen Vefa Ağacı Projesi büyük beğeni toplamıştı.

Bu kapsamda 12 Mayıs 2020 tarihinde fani dünyadan göç eden ilçemiz halkından Saniye AKÇA, Metin ÖNCEL ve Hasibe İNCE’nin anneleri, Selahattin AKÇA, Çetin İNCE ve Sare ÖNCEL’in kayınvalideleri; Havva ÖZGÜN adına Ihlamur Fidanı dikilmişti.

9 Mayıs tarihinde kutlanacak Anneler Günü vesilesiyle Hasibe & Çetin İNCE çifti annelerini mezarları başında ziyaret etmesinin ardından adına dikili olan Ihlamur Fidanı’nı sulayarak geleceğe nefes olurken, merhume annemizin de Anneler Günü’nü kutladılar.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İNCE ailesi; “Hayatını kaybeden yakınlarımızın isminin bu şekilde geleceğe nefes olarak yaşaması çok anlamlı bir durum.Bu güzel düşüncesinden dolayı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve ekibine tekrar teşekkür ediyoruz.Anneler günü  vesilesiyle geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Havva ÖZGÜN annemizi ziyaret ederek kabri başında dua ettik.Akabinde de adına dikili olan Ihlamur Fidanını Anneler Günü için sulayarak geleceğe nefes olduk.Tüm Annelerin Anneler Günü kutlu olsun.”dedi.

Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Göreve başladığımız günden itibaren İlçemizde gerçekleşen cenaze merasimlerine çelenk gönderme geleneğini kaldırarak vefat eden kişilerin adına Ihlamur Fidanı dikerek geleceğe nefes oluyoruz.Bu projemiz büyük beğeni ve takdir toplamıştı.Böylece vefat eden kişilerin adları gelecek nesillerimize nefes oluyor.İnce ailesi de Anneler Günü vesilesiyle Havva ÖZGÜN annemizin adına dikili olan Ihlamur Fidanını sulayarak en güzel hediyeyi vermiş oldular.Güzel şeylere vesile olmak bizler için en anlamlı övünç kaynağı.Tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet dilerim.”dedi.