BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MKYK ÜYESİ VE TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN’DEN ZİYARET

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MKYK ÜYESİ VE TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN’DEN ZİYARET

 

    Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir ŞAHİN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u ve Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU’nu ziyaret etti.

    Gerçekleştirilen ziyarette Gerze üzerine sohbet gerçekleştirilirken, Gerze’mizde hayata geçirilen ve planlanan yatırımlar üzerine bilgi alışverişi sağlandı.

    Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir ŞAHİN ortak kaygının Gerze olduğunu belirtirken, Gerze’nin kalkınması adına yapılan büyük yatırımlardan dolayı Başkan ŞENSOY ve ekibine tebriklerini iletti.Görüşmede misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür eden ŞAHİN, Başkan ŞENSOY’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

    Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Hepimizin ortak amacı Gerze’mizin hakkettiği seviyelere gelmesi.Bu uğurda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Anlamlı ziyareti ve güzel temennileri için BBP Genel Merkez MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir ŞAHİN’e teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

    Görüşme, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı