BASKI BETON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

10 Mayıs 2021 tarihinde ihalesi gerçekleşen Baskı Beton çalışmaları için ilçemiz Zincirlikuyu Caddesi’nde eski kaldırım taşlarını sökme çalışmaları başladı.

Toplamda 4734 m. sağlanacak olan çalışma ilçemiz Zincirlikuyu Caddesi, Atatürk Caddesi, Halil Bayraktar Caddesi ve Okullar Caddesi’nde uygulanacak.Bu doğrultuda kaldırım sökme çalışmaları yerinde inceleyen Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “10 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleşen Baskı Beton çalışmaları için hazırlıklarımıza başladık.İhale sonrası yasal prosedür süresinin dolmasının ardından Haziran Ayı’nda çalışmalara başlayarak Sıcak Asfalt’tan sonra ilçemize yakışacak bir görünümle kaldırımlarımı hizmete sunacağız.”dedi.

Whatsapp Hattı

sinop emlak sinop pansiyon sinop günlük kiralık daire sinop web tasarım güneş paneli güneş enerjisi güneşten elektrik üretme