GERZE’YE 4/4’LÜK OKUL

AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ Sinop’ta eğitim alanında çıtayı yukarı taşımaya devam ediyor.

Sinop’a ve ilçelerine kazandırılan yatırımların ardı arkası kesilmezken ilçemiz için mutluluk verici haber Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ tarafından açıklandı.

Sayın MAVİŞ yaptığı açıklamada; “Sinop’umuza kazandırdığımız eğitim yatırımları ile eğitimde çıtayı daha yukarı taşımayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda;

İçerisinde yurt binası, konferans salonu, mescid, laboratuvar gibi donatıların yer aldığı ve 16 derslikten oluşan Gerze İmam Hatip Lisesi ile yine 16 derslikten oluşan Türkeli İmam Hatip Ortaokulu’nun yapım işi Milli Eğitim Bakanlığımızca onaylandı.

Gerze ve Türkeli’mize hayırlı olsun.”dedi.

Eğitim alanında yapılan bu önemli yatırımın açıklanmasının ardından aynı zamanda eğitimci olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Öncelikle, Emekli bir Sınıf Öğretmeni olarak eğitim alanında il ve ilçelerimizde çıtanın yukarılara taşınması şahsımı çok mutlu etti.Devletimiz her alanda yaptığı önemle yatırımlarla Sinop’umuzu genel anlamda hakkettiği seviyelere taşıyor.Bu kapsamda da son olarak ilçemize kazandırılacak olan ve içerisinde yurt binası, konferans salonu, mescid, laboratuvar gibi donatıların yer aldığı ve 16 derslikten oluşan Gerze İmam Hatip Lisesi ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.Böylesine önemli bir yatırımın ilçemize kazandırılması hususunda desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’a, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Uğur GİRESUN’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na, AK Parti İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın İzzet KARAMAN ve Sayın Ahmet BURMA’ya ve AK Parti Gerze İlçe Başkanımız Sayın Cumhur KURT’a  teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Whatsapp Hattı

sinop emlak sinop pansiyon sinop günlük kiralık daire sinop web tasarım güneş paneli güneş enerjisi güneşten elektrik üretme