ÜNLÜ İSİM GERZE’YE TAŞINMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Herkesten önce soran, merak eden, sorgulayan ve gerçeklerin peşinde koşan Candaş Tolga IŞIK, “Az Önce Konuştum” programında bu hafta; Armağan ÇAĞLAYAN’ı konuk etti.

Haber Global’de yayınlanan Candaş Tolga IŞIK’ın sorduğu ve Armağan ÇAĞLAYAN’ın; televizyonculuktan youtube’a geçiş hikayesini, televizyon ile dijital mecranın farklılıklarını, Türk insanının neleri izlemeyi sevdiğini, hazırladığı formatları nasıl belirlediğini, Türkiye’de sosyal hayat ve siyasette dijital mecraların yerini, önemini ve daha birçok konuda merak edilenleri yanıtladığı programda Armağan ÇAĞLAYAN Ayvalık’tan ayrılıp Sinop/Gerze’ye taşınmayı düşündüğünü açıkladı.

Yaşamını Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sürdüren ünlü isim, Candaş Tolga IŞIK’ın Ayvalık’tan ayrılacağını düşünüyorum demesi üzerine Sinop/Gerze’ye taşınmayı düşündüğünü söylemesi hemşehrilerimiz tarafından da ilgiyle karşılandı.Bu konu hakkında açıklamasına devam eden ünlü isim; ”Türkiye’de başka sosyolojilerde yaşamak istiyorum.Hayatımın bundan sonraki yaşamını farklı sosyolojiler, farklı insanlar ve oraların kültürlerini tanıyarak yaşamak istiyorum.Belki de öğrendiğim Ayvalık yemeklerini oralara öğretmek istiyorum.”dedi.

Programı izleyen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Candaş Tolga IŞIK’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ adlı programda bu hafta TV Prodüktörü, TV Editörü ve Avukat Armağan ÇAĞLAYAN konuk oldu.Oldukça keyifli geçen programda bir soru üzerine Armağan Beyin Sinop/Gerze’ye taşınmayı düşündüğünü belirtmesi bizleri memnun etti.Demek ki yeşilin maviyle harmanlandığı Türkiye’nin en sakin ve en mutlu ilçesi olan Gerze’mizin ismini her kesime tanıtabilmişiz.Ekranların sevilen yüzü Armağan ÇAĞLAYAN’ı ilçemize davet etmek, ilçemizin kültürel ve sosyal yapısını kendisine tanıtmayı çok isteriz.”dedi.