GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA TEMELİ ATILDI

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA TEMELİ ATILDI

 

    03 Şubat tarihinde ihalesi gerçekleşen Kapalı Spor Salonu’nun temeli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda resmen atıldı.

    Yüklenici firma yetkililerinin yanı sıra Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyelerimiz İzzet KARAMAN ve Ahmet BURMA, İlçe Gençlik Spor Müdürü İsmail KARAMAN, Belediyemiz Meclis Üyeleri AK Parti Grubu ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Özgür BÜYÜK’ün katıldığı törende dualarla birlikte kurban kesimin ardından beton dökme işlemi gerçekleşti.

    Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Gerze’miz iktidarın nimetlerinden yararlanmaya devam ediyor.Bu süre zarfında Gerze’mize tam tamına 45 Milyon TL’lik yatırım gelmiş oldu.Bu, çok önemli bir seviye.Bundan sonra da inşallah yatırımlarımızı ilçemizle buluşturacağız.Kapalı Spor Salonumuzun içerisinde Soyunma Odaları, Duş Merkezi, Engelli Soyunma Odası ve Engelli Duş Merkezi, Hakem Odası, İdari Ofis, Basketbol ve Voleybol Sahası yer alacak.Böylesine önemli yatırımların ilçemize kazandırılması hususunda gece gündüz çalışan Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Sayın Cumhur KURT’a ve  yönetimime teşekkür ediyorum.Gençlerimize hizmet edecek olan bu kompleksimiz tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

    Temel atma törenine telgraf yoluyla mesaj gönderen Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ise; ” Değerli Hemşehrilerim,

    Milli değerlerine bağlı, beden sağlığı yerinde her alanda dünyaya öncü olabilecek genç nesil hedefiyle çıktığımız bu yolda gençlerimiz için gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler için birçok yatırımı AK Parti Hükümeti olarak tamamladık ve yeni tesislerin hayata geçmesi için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. En değerli kaynağımız olan Gençlerimizin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz.

    Sporun gelişip yaygınlaşmasında fiziki alt yapının öneminden hareketle her gün yeni yeni spor tesislerinin temelini atıyor ve kısa sürelerde hizmete sunuyoruz. Gerze’mize yapılacak olan Kapalı Spor Salonu da gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerinin yanında Gerze’mizin gelişimi ve değişimine önemli katkı sağlayacaktır.

    19 Mayıs gibi güzel ve anlamlı bir günde ve “Gençlik Haftası”nda temeli atılan “Kapalı Spor Salonu”muzun, gençlerimize ve Gerze’mize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

    Belediye Başkanlığı olarak Kapalı Spor Salonu’muzun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, başarılara yelken açmasına vesile olmasını temenni ederiz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı