TARAFTAR ÇEŞMESİ SİYAH-BEYAZA BÜRÜNDÜ

TARAFTAR ÇEŞMESİ SİYAH-BEYAZA BÜRÜNDÜ

 

  İlçemizde en önemli kültürlerden birisi de Türkiye Süper Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan takım taraftarlarının ilçemizdeki Taraftar Çeşmesi’ni kulübün renklerine boyamasıdır.

  Bu kapsamda da ilçemiz General Osman PAMUKOĞLU Caddesi güzergahında bulunan Taraftar Çeşmesi 2020-2021 Futbol Sezonunu şampiyonlukla tamamlayan ve ülkemizi Avupa’da temsil etme fırsatını yakalayan Beşiktaş JK’nin reklerine büründü.

   Gerze Çarşı Taraftar Grubu’nun organizasyonuyla siyah-beyaza boyanmaya başlayan çeşmeye Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur KURT ve Belediyemiz Meclis Üyeleri AK Parti Grubu’da ziyaret gerçekleştirerek birer fırçada kendileri sürerek destek oldular.

   Çeşmenin yeni renklerine bürünmesinin ardından Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; İlçemizin en önemli kültürel faaliyetlerinden birisi olan Taraftar Çeşmesi’nin şampiyon takım renklerine boyanmasıdır. 2020-2021 Futbol Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş taraftarları çeşmemizi siyah-beyaza boyadılar. Bizlerde bu etkinliğe katılarak beyaz boyayı çeşmeye sürdük.Böylesine güzel geleneklerin sürdürülmesi ilçemizin kültürel yapısının devam etmesi açısından da önemli bir faktör.Öncelikle sezonu 3 kupayla tamamlayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü ve gönül vermiş taraftarlarını kutluyorum.Bu vesileyle de ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olan Beşiktaş’a Türkiye Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı