BİR PROJENİN DAHA TEMELİ ATILDI

Yatırımların ardı arkası kesilmeyen ilçemizde bir projenin daha temeli atıldı.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet KARAMAN ve Ahmet BURMA, Belediye Meclis Üyeleri AK Parti Grubu ve vatandaşların katıldığı programda dualar eşliğinde kurban kesilerek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temel atma töreni gerçekleşti.

İçerisinde Soyunma Odası, Duş Merkezi, Engelli Soyunma Odası, Engelli Duş Merkezi, Antrenör Odası, İdari Ofis ve Yarım Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun yer alacağı projenin temel atma töreni gerçekleşmesinin ardından Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Proje Alanı gezilirken, ziyaretin  devamında ise Tekstilkent Projesi için alan incelemesi yapıldı.Ziyaretin son bölümünde ise Milli Tarım Yerli Tohum Proje alanı ziyaret edildi.

Açılış ve ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Devletimizin desteğiyle bir projemizin daha temelini dualar eşliğinde kurban keserek attık.Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’muz içerisinde Soyunma Odası, Duş Merkezi, Engelli Soyunma Odası, Engelli Duş Merkezi, Antrenör Odası ve İdari Ofis barındıracak.Gerze’miz için çok önemli bir yatırımı ilçe halkıyla buluşturmak için gün saymaya başladık.Böylesine önemli projelerin ilçemize kazandırılması hususunda her daim yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Sayın Cumhur KURT’a, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na, yönetimdeki arkadaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.İlçemizi bir adım ileriye taşıyabilme adına bir çok alanda çalışmalarımız devam ediyor.İnşallah çalışmaları süren projelerimizi planladığımız tarihlerde tamamlayarak yeni projelerimizin hayata geçirilmesi hususunda müjdelerimizi yakın zamanda açıklayacağız.”dedi.