YENİDEN BULUŞTUK

Gerze Belediyesi Konservatuvarı ve Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu 1,5 yıl aradan sonra izleyicisiyle buluştu.

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da başlayan konsere pandemi koşulları sebebiyle koro mensuplarımızın aileleri davet edilirken, konser öncesi seyircilere HES Kodu kontrolü ve Ateş Ölçümü gerçekleşti.

Programa Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve eşi Nermin ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım AKSU, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU, Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU, Siyasi Parti Temsilcileri, protokol üyeleri ve koro mensuplarımızın aileleri katılım gösterirken “Yeniden Buluşma Konseri” özlemi dindirdi.

Maske-mesafe ve hijyen koşullarının uygulandığı konserimizde Şef Okan KAYA eşliğinde 1,5 yıl aradan sonra izleyiciyle buluşmanın heyecanını yaşayan ekibimiz sergilediği profesyonel performansla her zaman olduğu gibi anlamlı bir gece yaşattı. Seslendirilen eserlere seyircilerimizinde katılımıyla muhteşem bir ambiyans oluşurken, konserimizden alkışlar eksik olmadı.Koromuz tarafından seslendirilen eserler büyük beğeni toplarken program ayakta alkışlanarak sona erdi.

Konserin sonunda sahneye davet edilen Başkan ŞENSOY Şef Okan KAYA’ya çiçek buketi takdim etmesinin ardından yaptığı açıklamada; “Öncelikle Saz ve Söz üstadlarına ve Şefimize bu muhteşem gece için sonsuz teşekkür ediyorum.İnşallah normalleşme süreciyle birlikte en kısa zamanda açık alanda tüm halkımızın katılımıyla konser programımızı gerçekleştireceğiz.Gerze hepimizin.Gerze’mizde kültürel ve sanatsal faaliyetleri yaşatma ve geliştirme adına çalışmalarımız devam edecek.Halk Eğitim Merkezimizle birlikte yaz aylarında da kurslarımız devam edecek.Bu konser vesilesiyle de geçtiğimiz aylarda baki aleme uğurladığımız Şefimiz Okan KAYA’nın babası merhum Dikmen Saray Köyü Muhtarı Aslan KAYA’ya da gani gani rahmet diliyorum.Allah, geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.Yeniden buluştuğumuz bu konserimize katılım ve emeklerinizden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

Konser, koro mensuplarımıza gül takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.