BAŞKAN ŞENSOY BİRİM AMİRLERİYLE ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY her hafta olduğu gibi Birim Amirleriyle birlikte ilçemizi dolaşarak eksiklikleri tespit edip çalışmaları inceledi.

İlçemizin dört bir yanını Birim Amirleriyle birlikte gezen Başkan ŞENSOY alt yapıdan üst yapıya, park bahçeden çevre temizliğine kadar her alanda gerekli incelemelerde bulundu.İnceleme esnasında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Destek Hizmetleri ve itfaiye Müdürü Necmeddin DEMİRCAN, Fen İşleri Şefimiz Aydın ÇOBAN, Su ve Kanalizasyon İşleri Şefimiz Güven ÖZGÜN ve Park ve Bahçeler Müdürümüz Yılmaz ÖZTÜRK ile birlikte ilçemizin dört bir yanını gezerek eksiklileri tespit ettik.Yaz sezonuna girmeden önce tespit ettiğimiz eksiklikleri giderme adına çalışmalarımıza biran evvel başlayacağız.İncelemelerimizin devamında da süregelen çalışmalarımızı sahada inceleme fırsatı bulduk.İnşallah hayal ettiğimiz Gerze’ye hep birlikte kavuşacağız.”dedi.