DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un üstün gayretleri neticesinde 20 km. olmak üzere tekrar başlayan Doğalgaz çalışmaları ilçemizde tüm hızıyla devam ediyor.

    Bu kapsamda 31 Mart 2019’dan bu yana 50 km.’yi bulan Doğalgaz çalışmalarıyla birlikte Gerze’nin %90’ı Doğalgaza kavuşacak olup, 2021 yılı sonuna kadar da ilçenin tamamının Doğalgazla buluşması planlanmakta.

    Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ve Birim Amirleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’un destekleriyle ilçemizde Doğalgaz alanında büyük gelişmeler kaydettik.Bu doğrultuda göreve başladığımız günden bu yana tam tamına 50 km.Doğalgaz çalışmasını ilçemizde başlattık ve tamamladık.Şuanda ilçemizin %90’ı Doğalgazla buluşmuş durumda.2021 yılı içerisinde inşallah bu oranı %100’e taşıyacağız.Böylelikle kış aylarında İstanbul başta olmak üzere diğer illere göç eden vatandaşlarımız artık Gerze’mizde ikamet edebilecekler.Cumhuriyet Mahallemizde devam eden çalışmalarda ekipler çelik borularla gaz akışını sağlayacaklar.Böylelikle hata, yıpranma ve olası bir arıza riskini de en az indirgemiş olacağız.Her şey Gerze’miz için.Tek hayalimiz Gerze’yi hakkettiği seviyelere taşıyabilmek."dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı