GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yaz sezonuna girilmesiyle birlikte ilçemizin dört bir yanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda çalışmalar devam ederken Başkan ŞENSOY’un talimatlarıyla ilçe genelinde temizlik çalışmaları da devam etti.

Ana Caddelerden ara sokaklara, parklara kadar bir çok bölgede titiz bir çalışma yürüten ekiplerimize Başkan ŞENSOY’da katılırken, yaptığı açıklamada; “Gerze’mizi yaz sezonunda ziyaretçileri için en güzel şekilde hazırlamaya devam ediyoruz.Bu alanda ilçemizdeki doğalgaz çalışamalrı devam ederken, alt yapı, üst yapı ve peyzaj alanında da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Kurduğumuz özel ekiple de ilçe genelinde temizlik çalışmalarına devam ediyoruz.Özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.