BAŞKAN ŞENSOY MUHTAR GÜLERYÜZ VE MUHTAR ADAYLARIYLA BİRARADA

06 Haziran 2021 tarihinde Demokrasi şöleninin yaşandığı ilçemizde bilindiği üzere 8 Muhtar Adayımız Çarşı Mahallesi Muhtarlığı için centilmenlik içerisinde yarışmış, Ali GÜLERYÜZ ise çoğunluğun teveccühü ile Çarşı Mahallesi’nin yeni Muhtarı olmuştu.

En başından sona ana kadar centilmenlik içerisinde geçen ve herkese örnek olan bu seçim neticesinde ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Gerze ilçe Başkanı Cumhur KURT, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Çarşı Mahallesi Yeni Muhtarı Ali GÜLERYÜZ ve Muhtar Adaylarımız Hamdi SÜER, Mesut AKÇAOĞLU, Mustafa USTA, Turan ALTINKÖK ve Arif KALAFAT biraraya geldi.

Diğer Adaylarımız Sadettin FİŞEK ve Hakkı Zafer TUNÇ ile birlikte Boyalıca Köyü Yeni Muhtarı Önder ESKİCİ ve Sarıyer Köyü Yeni Muhtarı Fatma CENİK işleri sebebiyle programa katılamazlarken, Başkan ŞENSOY sergiledikleri örnek davranıştan dolayı Muhtar GÜLERYÜZ ve Adaylara teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanımız açıklamasının devamında; “Değerli büyüğümüz Merhum Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip DEMİR’in vefatı sonrası gerçekleşen Çarşı Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde centilmenlik örneği göstererek herkese ve her yere örnek olduğunuz için tebrik ederim.Bu bir seçim.Seçimlerin sonucunda kimse kaybetmez.Sizlerde sergilediğiniz tutumla kazanan oldunuz.İlçemizin güzide bir mahallesine hizmet etmek için çıktığınız bu yolda geleceğin neler getireceğini bilemeyiz.Ancak, bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe ilçemizin için her zaman en güzel çalışmaları hayata geçireceğiz.Bu vesileyle de Çarşı Mahallesi’nin Yeni Muhtarı Ali GÜLERYÜZ’ü tüm Mahalle sakinleri adına bir kez daha tebrik ediyor, Şuayip DEMİR’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.