KONSERVATUVAR SES KAYIT STÜDYOSU FAALİYETE GEÇTİ

İlçemizdeki müzisyenlerin çalışmalarını sürdürebilmeleri ve profesyonel kayıt alabilmeleri hususunda yapılan tadilatların sonucunda Gerze Belediyesi Konservatuvarı Ses Kayıt Stüdyosu resmen faaliyete başladı.

Bu kapsamda ilçemizin yetiştirdiği ünlü sanatçı Mesut AKTULGA ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürmek üzere Gerze Belediyesi Konservatuvarı Ses Kayıt Stüdyosu’nu tercih etti.Grubuyla birlikte çalışmalarını sürdüren AKTULGA birbirinden güzel eserleri seslendirmesinin ardından yaptığı açıklamada; “Gerze, sanata ve sanatçıya değer veren ve sanatın yaşatılması için gerekli alt yapıyı oluşturan bir ilçe.Bu kapsamda da ilçedeki amatör ve profesyonel müzisyenlerin gerek provalarını gerekse profesyonel kayıtlarını alabilmeleri hususunda Stüdyo ortamı çok önemli.Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY’un gerekli onarım çalışmalarını tamamlamasının ardından hizmete açılan Ses Kayıt Stüdyosu’nda ekibimle birlikte çalışmalarımıza start verdik.Müzisyen arkadaşlarım için oldukça elverişli olan Gerze Belediyesi Konservatuvarı Ses Kayıt Stüdyosu’nun faaliyete geçmesi hususunda emeği geçen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere gerek kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz olsun, gerekse kurslarımız olsun ilçemizde sosyal faaliyetleri yaşatma adına bir çok çalışma yürütüyoruz.Bu kapsamda da ilçemizdeki müzisyenlerin çalışmalarını sürdürebilmeleri ve kayıt alabilmeleri hususunda yaptığımız çalışmaların neticesinde Konservatuvar Hizmet Binamız içerisinde bulunan Ses Kayıt Stüdyosu’nu faaliyete geçirdik.Mesut AKTULGA gibi müzikal anlamda önde gelen isimlerin burayı kullanması ve memnun kalması bizler için oldukça önemliydi.Bu vesileyle de ilçemizdeki her yaş kesiminde müzisyenlerimiza burada çalışma yapabilecekleri hususunda çağrıda bulunuyorum.Tüm Gerze’ye hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.