BASKI BETON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

10 Mayıs 2021 tarihinde ihalesi gerçekleşen Baskı Beton çalışmaları için ilçemiz Zincirlikuyu Caddesi’nde çalışmalar resmen başladı.

Çalışmalara Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyeleri Alaattin BAŞ, Ahmet KALFAOĞLU, Hamide Ceren ERDOĞAN ve Mustafa DORUK katılım gösterirken özenle yürütülen çalışmalarda incelemelerde bulunuldu.

Toplamda 4734 m. sağlanacak olan çalışma ilçemiz Zincirlikuyu Caddesi, Atatürk Caddesi, Halil Bayraktar Caddesi ve Okullar Caddesi’nde uygulanacak.Bu doğrultuda çalışmaları yerinde inceleyen Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “10 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleşen Baskı Beton çalışmaları resmen başladı. Sıcak Asfalt’tan sonra ilçemize yakışacak bir görünümle kaldırımlarımızı da hizmete sunacağız.İlçenin dokusuna yakışacak ve kullanışlı bir şekilde vatandaşımıza hizmet verecek olan kaldırımlarımız şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.