ÜCRETSİZ YAZ OKULUMUZ BAŞLADI

ÜCRETSİZ YAZ OKULUMUZ BAŞLADI

 

    Gerze Belediyesi Konservatuvarı ve Gerze Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla hayata geçirilen kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor.

    Bu kapsamda açılan yaz okulumuzda Türk Halk Oyunları, Tiyatro ve Bağlama Kurslarımızda çalışmalar başlarken, çocuklarımızın da ilgisi oldukça yoğun oldu.

    Gerze’de sanatın gelişip sanatçıların yetişmesi, çocuklarımızın küçük yaştan itibaren kendini keşfedip yeteneklerini geliştirmesi adına kurslarımız oldukça büyük bir önem arz etmekte.

    Önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek olan Gitar kursumuzla birlikte bir çok alanda faaliyetlerimize devam etmeyi planlamaktayız.

    Yaz okulu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Gerze Halk Eğitim Merkezi’miz, Sinop Telvin Sanat Akademi ve Sakin Tiyatro ile birlikte yaptığımız protokol kapsamında bugüne kadar toplamda 10 kursumuzu başarıyla faaliyete geçirdik.Yaz aylarında da çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri adına Gerze Halk Eğitim Merkezi’mizle birlikte ücretsiz olarak Türk Halk Oyunları, Bağlama, Tiyatro ve Gitar Kurslarımızı faaliyete geçirdik.Yaz okuluna katılan çocuklarımız yeteneklerini keşfetme fırsatı bularak önlerindeki eğitim öğretim yılları ve kariyer planlamasında da bunun meyvelerini toplayacaklar. Buradan ailelerimize de seslenmek istiyorum.Çocuklarımızın boş vakitlerini güzel değerlendirmeleri için ücretsiz olan yaz okulu kurslarımıza kayıt yapabilirler.Profesyonel eğitim kadromuzla birlikte Gerze’de 7’de 77’ye sanatın gelişmesi ve sanatçılarımızın yetişmesi adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı