Başkan ŞENSOY’un Kurban Bayramı Mesajı

Başkan ŞENSOY’un Kurban Bayramı Mesajı

 

   “Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz birlikte üzülür, birlikte seviniriz. 
    Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir, birliktir. Biliriz ki bayramlar, acılarımızı yüreğimize gömerek sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır. 
Bu Kurban Bayramı’nda da her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü ve acımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. 

    İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, Gerze halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.
Koronavirüs sebebiyle zor günlerden geçsek de, bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Gerze halkımın, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günden istifade edeceklerine inanıyorum.

    Gerze Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumun alt yapısını hazırladık.

    Bu duygu ve düşüncelerle, manevi duygularımızı paylaşacağımız mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne, ülkemize ve Gerze’mize hayırlar getirmesini temenni eder, Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım.”

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı