VATANDAŞ İSTEDİ, BAŞKAN ŞENSOY YOLU AÇTI

VATANDAŞ İSTEDİ, BAŞKAN ŞENSOY YOLU AÇTI

Gerze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY’un talimatıyla ilçe genelinde yol çalışmaları devam ederken, geçtiğimiz ay planlaması yapılan Çarşı Mahallesi Plaj Yolu Sokak civarına giden ekipler yeni yol açma çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında Samsun Karayolu ile Çarşı Mahallesi Plaj Yolu Sokak arasında açılan yeni bağlantı yolu ile birlikte vatandaşlara ulaşım imkanı sağlanacak.

Gerze Belediyesi ekipleri çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflerken, sunulan hizmetler ise mahallelinin takdirini topladı. Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; "Gerze Belediyesi olarak mahallelerimizde başlattığımız yol seferberliğine aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz vatandaşlarımızın refah seviyesini azami ölçüde yükseltmek. Bu kapsamda bir çok bölgede tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken Çarşı Mahallemizde de Eski Samsun Karayolu ile Zenginler Sitesi olarak bilinen Plaj Yolu Sokak Mevkiine inen bölgemizi birbirine bağlayacak olan yolumuzun tamamlanmasıyla vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamış olacağız. Seferberliğimiz tüm mahallelerimizde ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla hız kesmeden devam edecektir." dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı