BU NEYİN HAZIMSIZLIĞI?

Ulusal basına kadar konu olan ve övgüyle bahsedilen Adnan Menderes Sanat Sokağı’nda sabaha karşı gerçekleşen eylem neticesinde istenmeyen görüntüler meydana geldi.

Bilindiği üzere Başkan ŞENSOY tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında ilçemiz Atatürk Caddesi, Recai Kuruoğlu Bulvarı ve Adnan Menderes Sanat Sokağı’nda Fotoğraflar ve isimler mermer üzerinde konuşlandırılmıştı.

Devletimize ve ilçemize hizmet etmiş devlet adamlarının isimleri bu şekilde ilçemizde yaşatılırken, kendini bilmez bir vatandaşın sabaha karşı yaptığı eylem neticesinde Adnan Menderes Sanat Sokağı mermeri kırılarak yerinden söküldü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurduğumuzda olayı gerçekleştiren şahsın kimliği kamera kayıtlarıyla tespit edilirken şahıs hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

Bu üzücü havadisle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Bizler, ilçemize ve devletimize hizmet etmiş devlet adamlarımızın isimlerini fotoğraflarıyla birlikte güzel dizaynlar ile yaşatmaya gayret gösteriyoruz.Bunu yaparken de hiçbir ayrım gözetmemekteyiz.İlçemizin gelişmesi adına 1 çivi çakmış herkesin duacısıyız.Merhum Başvekil Adnan MENDERES’te 1956 Yangını sonrası Gerze’nin yapılaşmasında en büyük sahiplerinden birisidir.Bizler de kendisinin isminin Sanat Sokağı Projemize vermeyi uygun gördük.Ağustos Ayı Meclisi’nde de bu konuyu gündeme taşıyacağız.Ancak, kendini bilmez bir vatandaşın sabahın erken saatlerinde şuursuzca davranışlarıyla bu köşeyi yıkması şaşkınlık yarattı.Bu hususta da gerekli girişimlerde bulunduk.Bu saldırıyı şiddetle kınadığımızı bildirir, kamu malına zarardan bu şahsın gerekli cezayı alması için girişimlerimize devam edeceğimizi kamuoyuna bildiririm.”dedi.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop