HAYALLERİ GERÇEK OLDU

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

 

    Bilindiği üzere ilçemize ziyarette bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU helikopterle ilçe şehir stadyumuna iniş sağlamış ve akabinde çocuklarımıza helikopter ile Gerze turu sağlatmıştı.

    İlçemizden ayrılırken bir kısım çocuğumuzu ve ilçemizin sevilen siması Ürfet ÇAKIR’ı Sinop Havaalanına davet eden Bakanımız hayalleri gerçeğe dönüştürdü.

    Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa DORUK ile birlikte Sinop Havaalanına giden Ürfet ÇAKIR ve çocuklarımızı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU ve AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ karşılarken kendileriyle sohbet ettiler.

    Helikopterleri tanıtan pilot ve teknik ekip ardından ekibimize kısa bir Sinop turu yaptırırken, hayallerine kavuşan Ürfet ÇAKIR ve çocuklarımızın mutluluğu ise görülmeye değerdi.

    Belediye Başkanlığı olarak, hayallerin gerçeğe dönüşmesine vesile olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU ve AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e teşekkür eder, saygılar sunarız.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı