MUTLULUĞUNUZA MUTLULUK KATMAK İÇİN

Aynı zamanda Nikah merasimleri için kullanılan Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde evlenecek çiftlerimizin mutluluklarını anlamlandırmak adına birtakım yenilikler sağladık.

Bu kapsamda Nikah merasiminin kıyıldığı sahne üzeri ve çevresinde sağlanan yeniliklerle ilgili konuşan Başkan ŞENSOY; “Evliliğe ilk adımı atan çiftlerimizin mutluluklarına mutluluk katmak adına sağladığımız yenileme çalışmaları tamamlandı.Aynı zamanda Nikah Salonu olarak kullandığımız Kültü ve Sanat Merkezi’mizde modern bir görünümle tamamladığımız çalışmalar çiftlerimizin de ilgisini çekmiş vaziyette.Tek gayemiz onların mutluluğa attıkları ilk adımda güzel anılar bırakmak.Bu vesileyle de sevginin ve saygının artarak devam etmesi temennilerimde, Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’mizde uygulanan yenileme çalışmalara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.