BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMIYOR

Duyarsız bazı vatandaşların oluşturduğu görüntü kirliliği ilçemizde ve çevre köylerde yakışmayan görüntülerin çıkmasına sebebiyet verdi.

Sarıyer Köyü Muhtarımız Fatma CENİK’ın çağrısı üzerine harekete geçen ekiplerimiz görüntü kirliliğinin olduğu bölgeye giderek müdahale ederlerken, alanın temizlenmesinde de özverili şekilde çalışmalarını sürdürdüler.

Böylesine olumsuz görüntülerin ilçemize yakışmadığını belirten Başkan ŞENSOY; “Gerze, gerek şehir merkezi gerekse köylerinin doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini etkileyen bir ilçemiz.Ancak, duyarsız bazı vatandaşlarımızın çevrede oluşturduğu çöp yığınları maalesef ilçemizde yakışmayan görüntülerin meydana gelmesine sebebiyet veriyor.Böylesine önemli bir konuda bizlere bilgi veren Sarıyer Köyü Muhtarımız Fatma CENİK’ı duyarlı davranışından dolayı kutluyorum.İnşaallah böylesine olumsuzlukların önüne hep birlikte geçeceğiz.”dedi.