ZABITA HAFTASI KUTLANDI

ZABITA HAFTASI KUTLANDI

 

    1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerine kahvaltı veren Başkan ŞENSOY, bu uygulamayı gelenekselleştirerek bir kez daha anlamlı bir jest gerçekleştirdi.

    İlçemiz Orta Aile Çaybahçesinde verilen yemeğe Zabıta Personelimizin yanısıra Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet BURMA, Belediyemiz Meclis Üyelerinden Ahmet KALFAOĞLU, Alaattin BAŞ, Mustafa DORUK ve Hamide Ceren ERDOĞAN’da katılırken, Emekli Zabıta Müdürü H. Suat IŞIDI ve geçtiğimiz yıllarda Zabıta Personeli olarak görev yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer BAKIR’da katıldı.

    Yemek sonrasında konuşma gerçekleştiren Başkan ŞENSOY;

      “Türk- İslam devlet teşkilatlarında önemli bir yeri olan zabıta teşkilatı kuruldukları zamandan itibaren şehirde sağlık, esenlik ve güvenliğin garantisi olmuşlardır. Şehir hayatında düzeninin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi hususunda ki gayretleri de takdire şayandır.

       Zabıtalarımızın bu üstün gayretlerinden dolayı kendilerine minnet duygularımızı tüm hemşehrilerimiz adına sunuyor ve onların nezdinde tüm zabıta teşkilatının kuruluşunun 195.yıldönümünü kutlar, Belediyemize ve ilçemize hizmet etmiş tüm Zabıta Emeklilerine huzurlu bir yaşam, aramızdan ayrılanlara ise Allah’tan rahmet dilerim.”dedi.

    Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı