BELEDİYE SPOR İÇİN GÖRÜŞÜLDÜ

2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılmaya hak kazanan temsilcimiz Gerze Belediye Spor için Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ ve Yönetimi ve ilçemizdeki iş insanlarıyla bir geldi.

Gerçekleşen görüşmede 1 sezonluk maliyetler görüşülürken Bölgesel Amatör Lig’in ilçemiz sporu ve ekonomisine katkıları da masaya yatırıldı.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Bilindiği üzere temsilcimiz Gerze Belediye Spor tarihinde bir ilki başararak BAL’a katılmaya hak kazandı.Bizlerde ilçemizdeki iş insanlarıyla bir araya gelerek 1 sezonluk maliyetleri görüştük.Bölgesel Amatör Lig’in ilçemiz sporuna ve ekonomisine katacağı katkıları da görüştüğümüz toplantıda herkesin fikir ve düşüncesini dinleyerek düşüncelerimizi paylaştık.

Davetimizi kırmayarak toplantımıza katılan iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.