ÇOCUKLARIMIZ OKULLARINA VE ÖĞRETMENLERİNE KAVUŞTU

ÇOCUKLARIMIZ OKULLARINA VE ÖĞRETMENLERİNE KAVUŞTU

 

    Koronavirüs salgını sebebiyle okullarından ve öğretmenlerinden ayrı kalan miniklerimiz yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte çok sevdikleri okullarına ve öğretmenlerine kavuştular.

    İlköğretim Haftası kapsamında ilçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda gerçekleşen programa katılan Belediye Başkanımız burada öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin mutluluğuna ortak oldu.

    Çeşitli gösterilerin yapıldığı kutlamalarda çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunurken, Emekli Sınıf Öğretmeni Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da onlarla muhabbet ederek heyecanlarına ortak oldu.

    İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; ”Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başladığımız bu haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız pandemi sebebiyle uzak kaldığı okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğu içinde iken ülkemizin yetiştirdiği branşlarında başarılı birbirinden değerli öğretmenlerimiz de, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmenin onurunu yaşıyorlar.

    Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten en temel kurumu okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Koronavirüs salgınını yaşadığımız bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılında İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum.”dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı