BULVAR PROJESİ BAŞLADI

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İlçemiz Sinop Karayolu güzergahında başlanan Bulvar Projesi’nde kazı çalışmaları sağlanırken elektrik direkleri yer altına alınacak.Projenin devamında ise Bisiklet Yolları ve Yürüyüş Yolları çalışmalarına başlanarak hizmete koyulacak.

Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ ve Gerze AOB Sorumlusu Elektrik Elektronik Sorumlusu Hakan GÖZÜTOK ile çalışmaları değerlendiren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Halkımıza verdiğimiz sözlerden bir tanesi de Bulvar Projesi kapsamında Sinop Karayolu güzergahındaki elektrik direklerini yer altına almaktı.Gerekli girişimleri sağlamamızın ardından çalışmalara nihayet başladık.Çift güzergahlı yaklaşık 4 km. sürecek olan çalışmaların akabinde ise Bisiklet Yolları ve Yürüyüş Yollarını ilçemize kazandıracağız.Görüntü kirliliğini de ortadan kaldıracağımız projenin ikinci etap çalışmalarında da güzergahı genişleteceğiz.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.