TEKSTİLKENT İÇİN İLK İMZA ATILDI

İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı ile birlikte Ankara’ya ziyaret gerçekleştiren Başkan ŞENSOY müjdeli bir haberle Gerze’ye döndü.

İlçemizde yapımı tamamlanan, çalışmaları devam eden ve yatırım programına alınacak projeler hakkında görüşmeler gerçekleştiren Belediye Başkanımız Tekstilkent Projesi için ilk imzayı da atmış oldu.

Konfeksiyon ve Tekstil sektöründe oldukça faal olan ilçemizde büyük önem arz eden yatırımı ilçemize kazandırmak için uzun süredir çalışma yürüten Başkan ŞENSOY yaptığı müjdeli açıklamada; “Göreve başladığımız günden bu yana en fazla önem verdiğimiz  projelerden birtanesi Tekstilkent’di.Bu hususta çalışma arkadaşlarımız ve Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN ile birlikte uzun bir çalışma yürüttük.Gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü’ne giderek Belören Köyü’nde ki tarla vasfındaki arazinin yer tahsisi için ilk imzaları attık.Önemli olan ilk adımı atmaktı.Bundan sonra ise projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.İlçemizde hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.