BAŞKAN ŞENSOY’DAN ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE

BAŞKAN ŞENSOY’DAN ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE

 

    Göreve geldiği günden bu zamana kadar vaat ettiği projeleri bir bir hayata geçiren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY bununla birlikte araç filosunu da geliştirmeye devam ediyor.

    Bu kapsamda mevcut Transit Minübüsü Engelli ve Yaşlı Taşıma Aracına dönüştüren Başkan ŞENSOY, 1 adet 16+1 Transit Minübüs, 200 bin TL maliyetle Vidanjöre  Kanal Açma Mekanizması, 6+1 m³ Çöp Kamyonu, Semi Treyler, 2021 Model Zabıta Hizmet Aracı ve 2021 Model Resmi Hizmet Aracını filomuza dahil etti.

    İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet BURMA, Muhtarlarımız, İlçe Protokolü ve vatandaşlarımızla birlikte kurban kesim töreni gerçekleştiren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Her şeyin en iyisine layık olan ilçemizde daha hızlı ve daha verimli hizmet verebilme adına Belediyemiz Filosuna kazandırdığımız araçların kurban kesim törenine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

    Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar en verimli hizmeti verebilmek adına ilk olarak;

   -Belediyemiz bünyesindeki Transit Minübüsü 25 bin TL maliyetle Engelli Aracına dönüştürdük.

   -Bununla birlikte 133 bin TL maliyetle 16+1 Transit Minübüsü filomuza dahil ettik.

   -Aynı zamanda Çevre Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe ile 6+1 m³ Çöp Kamyonu’nu filomuza kazandırdık.

   -Devamında ise bünyemizde bulunan Vidanjöre 200 bin TL maliyetle Kanal Açma Mekanizması taktırarak daha hızlı çözüm için önemli bir kazanım sağladık.

   -2021 yılında ise 375 bin TL maliyetle Semi Treyler,

   -172 bin TL maliyetle 2021 model Zabıta Hizmet Aracı,

   -205 bin TL maiyetle İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2021 model Resmi Hizmet Aracını filomuza kazandırdık.

    Şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacağımıza dair sizlere söz vermiştim.Bu doğrultuda da bu gün ilçemize kazandırdığımız Araç Filosunun maliyetlerini tüm açıklığıyla sizlere anlatmak istedim.

    Törenimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, Allah’ü tealadan araçlarımıza kaza bela vermeden ilçemize hizmet etmeyi nasip etmesini temenni ederim.” Dedi.

    İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN’un yapmış olduğu konuşmaların ardından ilçe Müftüsü Bayram KARAR eşliğinde dualarla kurban kesilirken, vatandaşlarımıza da ikramlarda bulunuldu.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı