YENİ MAHALLE’DE DOĞALGAZLA BULUŞUYOR

Göreve geldiği günden bu yana girişimleri neticesinde ilçemizin her bir mahallesini doğalgazla buluşturan Başkan ŞENSOY, Yeni Mahalle’yi de doğalgazla buluşturuyor.

İlçemizin %95 lik bölümü tamamlanırken Yeni Mahalle’de çalışmaları başlayan ve 5 km.’lik sürecek çalışmanın ardından %98’lik bölümü tamamlanacak olan ilçemizde çalışmaları takip eden Başkan ŞENSOY; “Doğalgazda ilçemize önemli bir yatırım alarak %98’lik bölüme ulaştık.2022 yılında inşallah geri kalan bölümü tamamlayarak ilçemizin tamamını doğalgazla buluşturacağız.Sinop’un tek göç alan ilçesi Gerze’yi hakkettiği seviyelere taşımak için plan ve projelerimize devam edeceğiz.”dedi.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, Belediyemiz Meclis Üyeleri Ahmet KALFAOĞLU ve Ümit AKÇA ile birlikte Ak Mercan Harita Mühendisi Bilal BOZTOPRAK daha sonrasında Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu.