YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

İlçemizin dört bir yanında çalışmalar sürerken, ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme adına yol açma çalışmalarına da devam ediyor.

Bilindiği üzere ilçemizde doğalgaz çalışmaları, elektrik direklerinin yer altına alınması, projelerin tamamlanması vb. birçok alanda çalışmalar devam ederken, yol açma çalışmalarına da devam ediyoruz.

Son olarak Cayva Mevkii’nde ki vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme adına yol açma çalışmalarına başlayan ekiplerimiz büyük ölçüde çalışmayı tamamladılar.

Konu hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “Dört koldan çalışmalarımıza devam ediyoruz.Teh hedefimiz Gerze’mizi hakkettiği seviyelere taşımak.Bu doğrultuda da özverili şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Son olarak Cayva Mevkiinde yol açma çalışmalarına başladık.Büyük ölçüde tamamladığımız yolla birlikte o bölgedeki vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indireceğiz.”dedi.