KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR

İlçemizin en önemli eksikliklerinden birisi olan alt yapı problemini ortadan kaldırmak için gayret gösteren Başkan ŞENSOY son olarak ilçemiz 19 Mayıs Mahallesi Öğretmen Mehmet Tiryaki Sokak da çalışmaları başlattı.

Bölgenin eskiyen ve kullanışsız hale gelen alt yapısını yenilemeye başlayan ekiplerimiz çalışmaları tamamlamasının ardından üst yapısında da çalışmalara başlayacak.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Göreve başladığımız günlerde bilindiği üzere sel felaketi yaşamıştık.Bu hadisenin ardından da ilçemizin alt yapı problemini bir kez daha görmüş olduk.Bunun üzerine harekete geçerek ilçemizde yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları sağladık.19 Mayıs Mahallesi Engel Öğretmen Evleri diye tabir ettiğimiz bölgede de eskiyen bir alt yapımız mevcut.Bu hat artık arıza vermeye başlamıştı.Bizlerde harekete geçerek bölgede yenileme çalışması uygulamaktayız.Alt yapının ardından ise bölgeye yeni kazandırdığımız yollar ile birlikte üst yapı çalışmalarına başlayacağız.”dedi.