BAŞKAN ŞENSOY’UN 2022 MESAJI

BAŞKAN ŞENSOY’UN 2022 MESAJI

 

    “Değerli hemşehrilerim, bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2021 dünya genelinde üzücü anılar barındırsa da ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda gelecek için bizlere umut oldu.Umutlarımız, hedeflerimizle birlikte yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına, azim ve kararlılığımız sürecektir.

     Yeni yılda ilçemizde, vatandaş odaklı, gönüllerinize dokunan vizyon ve projelerimiz ile, geçmişini yaşatarak geleceği aydınlatan bir Gerze’yi sizlerle buluşturmak en büyük amacımız olmaya devam edecektir. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza var gücümüz ile emin adımlarla devam edeceğiz.

     2022 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık getirmesini Rabbimden niyaz eder, yeni yılda sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve birlik-beraberliğimizin daha da pekişmesi temennisi ile sizleri en kalbi duygularım ile muhabbetle selamlarım."

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı