BAŞKAN ŞENSOY MEMURUN YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÜLDÜRDÜ

BAŞKAN ŞENSOY MEMURUN YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÜLDÜRDÜ

 

Göreve geldiği günden bu zamana kadar işçisine verdiği müjdelerle sevinç yaşatan Başkan ŞENSOY, yeni yıl öncesi imzaladığı Toplu İş Sözleşmesi’yle memurun da yüzünü bir kez daha güldürdü.

    Toplu İş Sözleşmesi kapsamında gerçekleşen müzakerelere Tüm Bel-Sen Sinop İl Temsilcisi Erkan KABAL ve Gerze Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Gönül EROL ve Ömer BAKIR katılırken, görüşmeler sonucunda Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında Toplu İş Sözleşmesi yenilendi.

    İmzalanan sözleşme 01.01.2022 & 31.12.2024 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacak olup, yapılan sözleşmeye göre memura 1.yıl net 480 TL, 2. yıl ise 80 TL daha net zam uygulanacak.Sinop il ve ilçeleri arasında memuruna en fazla zammı uygulamış olan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; İşçinin ve emekçinin alın teri kurumadan hakkını vermek gerekir.Bunun yanında onların daha iyi şartlarda yaşamını sürdürmesi de en büyük temennimiz.Gerze’yi birlikte kalkındırıp, ileriye taşıyacağız.Bu vesileyle de işçilerimizin şartlarını iyileştirmeye gayret gösteriyoruz. Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası’na bağlı devlet memurları için Toplu İş Sözleşmesi’ni yeniledik.Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında imzalanan sözleşme ortak mutabakata varılarak imzalanmıştır.Bu sözleşmeye göre memurlarımız 1.yıl net 480 TL, 2. yıl ise 80 TL daha net zam alacaklar.Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

İmzalanan sözleşme sonrası Tüm Bel-Sen Sinop İl Temsilcisi Erkan KABAL, emekçinin yanında durduğu için Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür etti.

   Gerçekleşen görüşme çekilen hatıra fotoğrafının ardından erdi.

   Belediye Başkanlığı olarak yenilenen Toplu İş Sözleşmesi’nin iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı