YOL AÇMA VE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizde tamamlanan 18 İmar Uygulamasının ardından yol açma ve yol yapım çalışmaları devam ediyor.

İlçemizin bir çok noktasında çalışmalar aralıksız biçimde devam ederken, Cumhuriyet Mahallesi Kiren Caddesi mevkiinde ve Cayva mevkiinde de yol yapım çalışmaları sürüyor.Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY çalışmaları yakinen takip ederken çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını belirtti.

Başkan ŞENSOY açıklamalarının devamında; “18 uygulamasının tamamlandığı bölgelerde yol açma ve yol yapım çalışmalarımız devam ediyor.Ayrıca ekiplerimizin bir kısmı da tahribata uğramış yollarımızda onarım çalışması uyguluyorlar.Gerze’miz her şeyin en güzeline layıktır.Bu sebeple de çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.Bu vesileyle de İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze ve Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ederim.”dedi.