KENDİMİZ ÜRETİYORUZ, KENDİMİZ DİKİYORUZ

Belediyemiz serasında yetişen bitkiler, ilçemizdeki park, bahçe, refüj ve kaldırım kenarlarına dikiliyor.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Kaynakları verimli kullanmak ve ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla faaliyet sürdüren seramızda bugüne kadar binlerce fidan ve çiçek üretilip tasarrufa geçildi.”dedi.

Üretilen fidelerin köklendirip uygun ortam ve sıcaklıkta dikildiğini ve rutin aralıklarla bakımının yapıldığını ifade eden Başkan ŞENSOY; "Bu fideler, Gerze’de yapılan peyzaj düzenlemelerinde kullanılıyor. Seralarımızda yetiştirilen bitki ve çiçekler mevsime uygun Gerze’mizi süslüyerek peyzaj çalışmalarıyla ilçemizin dört bir yanında toprakla buluşuyor. Doğasıyla ve yeşiliyle gönüllere taht kuran şehrimiz seralarımızda ürettiğimiz bitki ve çiçeklerle her mevsi renk katıyor.Tüketen değil, üreten Gerze anlayışıyla daha yeşil, daha renkli ve daha temiz bir doğa için farkındalık oluşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz." Dedi.