ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi’nde artan nüfusla birlikte yaşanan elektrik problemi tarih oluyor.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un girişimleri neticesinde bölgede trafo güçlendirmesi sağlanırken 550 metre boyunca elektrik hatları da yer altına alınıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan ŞENSOY; “19 Mayıs Mahallesi ilçemizin en fazla göç alan bölgesi.Bu vesileyle de ilçemizin en kalabalık mahallesi.Artan nüfus artışıyla birlikte bölgede yaşanan elektrik kesintilerini ve voltajdaki dalgalanmaları girişimlerimiz neticesinde çözüme kavuşturarak trafo güçlendirmesi sağlıyoruz.Ayrıca, 550 metre boyunca elektrik hatlarını yer altına alarak güzel ve sağlıklı bir görünüm sağlayacağız.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.