BAŞKAN ŞENSOY'DAN PROJEYE DESTEK

BAŞKAN ŞENSOY'DAN PROJEYE DESTEK

    İlçemiz Haşim ve Zehra Tarı Orta okulunda yürütülen I.N.S.P.I.R.E. (An Inspiring Network for a Sustainable Planet and an Inclusive Renewed Education ) isimli Erasmus+ KA210SCH Öğrenci Hareketliliği projesi  kapsamında projeye katılan öğrenciler,öğretmenler ve okul idarecileri Belediye Başkanımız Sayın Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret ettiler.

    Belediye Başkanımız projenin içeriği,etkinlikleri ve yurt dışı hareketlilikleri konusunda bilgilendirildi.

    26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sinop hareketliliği kapsamında Polonya,Hırvatistan,Slovakya ve ülkemizde Ankara’dan proje ortaklarımızın ilçemizi ve okulumuzu ziyaret edeceği Belediye Başkanımız’a bildirildi.

    Bu hareketlilik kapsamında Belediye ile işbirliği halinde ilçemizde proje teması olan sürdürülebilirlik ve kapsayıcı eğitim konularında ilçemizde neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunulurken Belediye Başkanımız öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini dinleyerek,önerilerde bulundu.Gerze Belediyesi olarak yerli ve yabancı proje ortakları ilçemizde ağırlarken her türlü desteği vereceklerini dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Cevat ŞENSOY projenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı