YAĞMURLAMA HATTI YAPILIYOR

İlçemizde yaşanan yağışlar sonrası farklı noktalarda oluşan su birikintilerini giderme adına Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından ilçemizde yağmurlama hattı seferberliği başlatılmıştı.

Bu süreçte ilçemizin bir çok noktasına yapılan yağmurlama hattı çalışmaları olumlu sonuçlar verirken ekiplerimiz son olarak Atatürk Mahallesi güzergahında çalışmalarına başladı.Yaşanan yağışlardan olumsuz etkilenen güzergahta uygulanan yağmurlama hattı ile birlikte önemli bir alt yapı hizmeti daha tamamlanmış olacak.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Göreve geldiğimiz 2019 yılında bilindiği üzere yaşanan sel felaketi ilçemizin alt yapı açısından yetersiz olduğunu gözler önüne sermişti.Kolları sıvayarak ilk işlerimizden birisi de alt yapıya çözüm üretmekti.Yağışlarda olumsuz etkilenen bölgelerimizde yağmurlama hattı çalışmaları uygulayarak olumlu sonuçlar elde ettik.Atatürk Mahallesi güzergahında da yağmurlama çalışmalarına başlayarak kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz.”dedi.