BAŞKAN ŞENSOY YENİ PARKLARI ZİYARET ETTİ

2024 Yılı Mart Ayı Meclis Toplantısında isimleri verilen Kazım Karabekir Paşa ve Kaşgarlı Mahmud Parkları yapılırken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da parklarımızı ziyaret ederek çocuklarımızla vakit geçirdi.

İlçemiz Atatürk Mahallesi’nde konuşlanan parklarımıza mahalle halkı ve çocuklarımız sevinç gösterirken, tarihimizin önemli şahsiyetlerinin parklarımıza isminin verilerek yaşatılacak olması da gelecek nesillerimize eğlenirken fayda sağlamış olacak.

Parklarımızı ziyaret eden Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Halkımızın verdiği hizmet yetkisini son günümüze kadar kullanacağız.Gerze’mize hizmet etmek bizim en büyük övünç kaynağımız.Bilindiği üzere son meclis toplantısında isimlerini kararlaştırdığımız parklarımızı hizmete koyduk.Çevresinde peyzaj çalışmalarının da uygulanacağı parklarımıza Kazım Karabekir Paşa ve Kaşgarlı Mahmud Parkı isimlerini verdik.Böylelikle tarihimize adını altın harflerle yazdırmış atalarımızı ilçemizde de yaşatacağız.Aynı zamanda Fevzi Çakmak Parkı ve Ötüken Kitap Okuma Parkımızında çalışmaları devam etmekte.İlçemize ve çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.