OSMAN BAŞKAN GÖREVE BAŞLADI

OSMAN BAŞKAN GÖREVE BAŞLADI

 

    31 Mart 2024 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde Gerze Belediye Başkanlığı’nı kazanan Osman BELOVACIKLI mazbatasını teslim almasının ardından görevine başladı.

    Mazbatasını teslim alan Başkan BELOVACIKLI ilk olarak Gerze Belediye Başkanlığı Hizmet Binası önünde vatandaşlara kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştirirken ardından, kendisini karşılayan Belediye personeliyle selamlaştı.

    Programın devamında Belediye Başkanlığı makamına çıkan Başkan BELOVACIKLI burada Önceki Dönem Belediye Başkan Vekili Mustafa DORUK’tan koltuğu teslim aldı.Burada kendisini tebrik eden Mustafa DORUK, Başkan BELOVACIKLI’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.

    Makamı teslim almasının ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI; “5 yıl önce devrettiğimiz görevi 5 yıl aradan sonra tekrar geri alıyoruz.Vatandaşımızın rahat etmesi için gece gündüz demeden çalışacağız.İşimiz gücümüz Gerze olacak.Vatandaşlarımızla birlikte Gerze’mizi şeffaf bir şekilde yöneteceğiz.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun”dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak görevine başlayan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya, Belediye Meclis Üyelerine ve İl Genel Meclis Üyelerine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı