KÜTÜPHANE HAFTASI VE RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

Bilindiği üzere kamuoyunda kitap okuma, kütüphane kullanma konularındaki bilinci güçlendirmek ve dünyada iyi uygulama örneklerine ilişkin önemli gelişmeleri paylaşmak üzere 1964 yılından bu yana her yıl mart ayının son pazartesi günü ile başlayan hafta yurt çapında kütüphane haftası olarak kutlanmaktadır.

Bu yıl 60. Kütüphane haftası "Dijital Geleceğin Anahtarı: Yapay Zekā Temelli Akıllı Kütüphaneler" ana temasıyla kutlanan program kapsamında ilçe protokolümüz bir araya geldi.

Gerze İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen programa İlçemiz Kaymakamı Mehmet Deniz ARABACI, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Cumhuriyet Savcımız ve ilçe protokolü katılırken Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Programın devamında ise Gerze Kütüphanesinde en çok kitap okuyan vatandaşlarımız ödüle layık görülürken son bölümde de bayramlaşma programı gerçekleşti.