Miniklerimizden Yeni Yıl Kutlaması

Gerze Belediyesi Konservatuarı Çocuk ve Gençlik Korosu ve Drama Kursu öğrencilerimiz aileleri ile birlikte 2018 yılının kutlamasını yaptılar.

Belediyemiz Konservatarı’nda gerçekleşen kutlamalara Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI torunları ile birlikte katılırken kutlamalarda miniklerimizle birlikte pasta keserek eğlendi.Drama Eğitmenimiz İlknur AKKOCA’nın organize ettiği etkinlikle aileleri ile birlikte katılan çocuklarımız gönüllerince oyunlar oynayıp şarkılar söylerken bizlere de eğlence dolu anlara şahit olmanın sevinci ve mutluluğunu yaşattılar.

Gerçekleşen kutlamalarda Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da torunları ile birlikte güzel vakit geçirirken yaptığı konuşmada; “Bir hafta sonra kutlayacağımız 2018 yılını şimdiden miniklerimiz ile birlikte kutladık.Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı günü organize eden Çocuk ve Gençlik Korosu ve Drama Eğitmenimiz İlknur AKKOCA’ya teşekkür ediyorum.Hep birlikte oyunlar oynayarak ve şarkılar söyleyerek eğlendik.” İfadelerine yer verdi.