Park ve Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Gerze’mizi güzelleştirmeye tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemiz Atatürk Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz Park çalışmalarına başladılar.İlk etapta gerçekleştirecekleri Park çalışmasının ardından çevre düzenlemesine başlayacak olan ekibimiz vatandaşlarımızın dinlenebileceği alanlar meydana getirecekler.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada duvar örme ve bordür işlemleri de yapılacak alan Gerze fotoğrafları ile süslenerek güzel bir bölge haline gelecek.Aynı zamanda yapılacak peyzaj çalışmalarıyla birlikte sınırları belirlenen alanlarda yeşillendirme işlemleri de yapılacağı belirtilirken çalışmaları yakından inceleyen Belediye Başkanımız açıklamalarda bulundu.Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza ÖZTÜRK ile birlikte mahallelinin sorunlarını çözdüklerini belirten Belediye Başkanımız sözlerinin devamında; “Mahalle Muhtarlarımız ile düzenli olarak istişare toplantıları düzenliyoruz.Bu doğrultuda vatandaşlarımızın problemlerini dinleyip çözüme kavuşturuyoruz.Bu vesileyle de Atatürk Mahallesi’nde belirlediğimiz bölgede çalışmalara başlamış bulunuyoruz.Şahsa ait olan arazinin satılması ile birlikte Belediyemiz tarafından konuşlandırılan Parkı sökerek Belediyemize ait olan mülk içine taşıyoruz.Ayrıca bölgede Marangozlarımızın yapacağı çalışmalar ile vatandaşlarımıza dinlenme alanları oluşturacağız.Doğamızı’da güçlendireceğimiz bölgede Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibimiz de çalışmalar gerçekleştirecek.” Dedi.